Een nieuw gezicht voor het Ames Audi Centrum

Na 25 succesvolle jaren als verantwoordelijke voor het Ames Audi Centrum, draagt Rob de Groot het Audi stokje over aan Jaap Pols. Inmiddels is Jaap Pols ook geen onbekende meer in het Ames Audi Centrum: sinds 2019 is deze geboren Houtenaar in de showroom aanwezig. Met het opstarten van Kia de Waard in Sliedrecht, en Rob de Groot die deze uitdaging met beide handen aangreep, ontstond er een prachtige mogelijkheid voor Jaap om het Audi merk binnen Ames Autobedrijf te gaan aansturen.

Als je Jaap vraagt ‘waarom Amega en waarom Ames Audi Centrum?’ dan valt op dat het familiegevoel voor hem een belangrijk punt is. Het gevoel van betrokkenheid, persoonlijk contact en de sterke wil om de ander te ontzorgen, neemt hij niet alleen mee in zijn dagelijkse omgang met collega’s maar ook in zijn omgang met klanten. Amega biedt inmiddels een groot scala aan automerken, mobiliteitsoplossingen zoals laadoplossingen en -passen, schadebedrijven, fietsen en meer. Hierdoor worden de Audi klanten ontzorgt op alle mobiliteitsvraagstukken die er leven en kunnen er altijd alternatieven geboden worden.

 

Wat nog meer van belang is in een bedrijf waarin het familiegevoel zo’n prominente rol speelt, is loyaliteit. Hoe zorgt Ames Audi Centrum ervoor dat de klant loyaal blijft aan het bedrijf? Jaap: ‘In onze bedrijfsvoering waarborgen we kwaliteit, verzorgen we persoonlijk contact, maatwerk en onbegrensde flexibiliteit. Daarnaast hebben we een gedreven team dat achter het merk staat: vanaf het adviseren bij aanschaf tot aan het contact na de aflevering van de Audi. De samenwerking tussen de verkoop afdeling en de after sales is van belang, waarin de klant centraal staat en er samen wordt gezocht naar de beste deal of de beste oplossing’.

De toekomst met Audi

De slogan ‘Voorsprong door techniek’ komt vaak naar voren in de communicatie van het merk Audi. Hoe kijk jij naar de toekomst van het merk? “In 1,5 jaar tijd worden er 20 nieuwe of vernieuwde Audimodellen in de Nederlandse showrooms verwacht. Het grootste offensief uit de Audi geschiedenis. Hiermee kunnen we de klant ruim voldoende keuze bieden, zowel brandstof aangedreven auto’s, als hybride en elektrisch aangedreven auto’s. Modellen die dit jaar nog verwacht worden zijn onder andere de Audi A3 modellen, de Audi Q6 e-tron en de Audi A6 e-tron”, zegt Jaap enthousiast.

 

Buiten het modellenoffensief heeft Audi dit jaar nog een belangrijke mijlpaal te vieren: het merk bestaat namelijk 50 jaar in Nederland. “Ames Autobedrijf was er als één van de eersten bij. Daarom vieren wij dit jaar ook 50 jaar Audi dealerschap! De rijke geschiedenis en duurzame relatie met Pon zorgen onder andere voor het succes van Ames Audi Centrum. Later dit jaar zal er meer over het 50-jarige jubileum worden gecommuniceerd!”

Nieuw gezicht voor het Audi Centrum

Tijd voor een nieuw gezicht bij Ames Audi Centrum. Jaap Pols zal als Manager Audi het nieuwe gezicht worden van het merk binnen Ames Autobedrijf. “Veel klanten en relaties zullen mij al herkennen. De komende tijd staat ook in het teken van het betrokken zijn bij het bestaande netwerk en het uitbouwen van de relaties. Ook maak ik graag kennis met relaties die in het verleden al eens Audi hebben gereden en nieuwe relaties die affiniteit hebben met Audi”. Jaap nodigt u dan ook graag uit in het Ames Audi Centrum.

 

De jarenlange inzet van Rob de Groot heeft gezorgd voor een goede Audi-uitstraling in de regio. Jaap: “Team Audi bedankt Rob voor zijn toewijding en wij wensen hem heel veel succes bij Kia de Waard. Het kan niet anders dan dat Rob met Kia een mooi bedrijf neerzet!”