Amega omarmt de fiets

Als fietsambassadeur hoopt Leen de Koning te leren van collega-ambassadeurs. “Wij willen graag voorop lopen en de beste zijn. Dat proberen we in ons dagelijks werk en op het gebied van duurzaam vervoer, maar we zijn er nog lang niet. Neem nu dat item in het NOS journaal. Toen ze belden met de vraag of ze hier konden filmen, wilde ik in eerste instantie ‘nee’ zeggen: zó bijzonder is het nou ook weer niet wat we hier doen. Maar ik heb er ongelooflijk veel positieve reacties op gehad. Binnen het bedrijf ontstaat een gevoel van trots en extern laten we zien dat we graag willen én dat overheid en bedrijfsleven het samen moeten doen. Dat gevoel, daar komen we verder mee.’

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at AspNetCore.App_Plugins_CollapsibleContent_editor.ExecuteAsync() in D:\Inetpub\Production\AmegaContent-Ames\App_Plugins\CollapsibleContent\editor.cshtml:line 19
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_base.ExecuteAsync() in D:\Inetpub\Production\AmegaContent-Ames\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 11

Lees ook 

Dagje auto’s kijken in Autostadt wo, 30 oktober
Waar vind je alle modellen van de merken die bij de Volkswagen Group horen? In Volkswagen-city Wolfsburg natuurlijk en wij van Ames gingen er op bezoek, samen met een groep leden van de Dordrechtse Ondernemers Vereniging (DOV).
Amegazine najaar do, 17 oktober
Hij is er weer! Onze eigen krant het Amegazine valt deze week in heel de regio op de deurmat. Woont u niet in de regio of heeft u hem niet ontvangen? Lees hem dan hier online.